Trénovala s nami Maťa !

10.08.2016 23:11

Tak! Konečne sa podarila  akcia o ktorej som rozprávala už minimálne dva roky! 

Po skončení švédskej najvyššej súťaže prišla domov dovoleknovať Maťa Konečná so svojim trénerom a zároveň partnerom Teemu Sarnom .Maťa je bývalá Slovenská reprezentantka, ktorá s volejbalom začínala v Piešťanoch, hrala za Post Viedeň aj bratislavské kluby a dvakrát mala hráčske angažmá na severe Európy.

Obaja odsúhlasili účasť na našom tréningu. Keď prišiel deň D, dohodli sme, že  Teemu si pozrie techniku dievčat a Maťa si s dievčatami zahrá. Výborné na tomto stretnutí bolo, že dievčatá stretli hráčku, ktorá sa volejbalom živí a zároveň ich obaja hostia  / no najmä tréner/  upozornovali na chyby vo volejbalovej technike.

Výsledkom prvého "hosťovania" bolo, že sme hneď za horúca dohodli tréning, ktorý s dievčatami odtrénoval Teemu a tématické zadanie bolo: odbitie  spodom 

v osi tela. 

Pre mňa a dúfam, že aj pre dievčatá pekná a užitočná zmena. Zostáva veriť, že sa nám podarí po skončení novej sezóny opäť stretnúť a vytvoriť novú tradíciu. . Veď okrem M. Konečnej z Piešťan do sveta odišli A. Kravárik , Z. Tlstovičová a v reprezentácii naše farby háji M. Španková.