Polovica súťažnej sezóny je už za nami.

31.12.2016 21:15

Tri mesiace súťaží ubehli rýchlo. Družstvám, ktoré máme v súťažiach sa prevažne darilo ,aj keď niektoré súboje sme mohli zabojovať viac a s lepším výsledkom. 

Zdá sa, že našim osudovým číslom je trojka. Po jesennej časti sú kadetky na treťom mieste a už ich nič neposunie na nižšiu priečku. Družstvá v kadetskej súťaži majú tri výkonnostné stupne hernej vyspelosti. prím držia dievčatá z N.Mesta n. Váhom. Tesne za nimi sú Levice. Tieto dve družstvá hrajú volejbal, ktorý je zatiaľ pre nás nedostižný. Naše dievčatá a Prievidza hrajú vzájomne vyrovnané súboje o stred tabuľky. Posledné priečky patria novopostaveným družstvám Trnavy a Myjavy.

3. miesto v tabuľke patrí aj žiačkam. No tu je súťaž veľmi vyrovnaná a s vynimkou  prvých Levíc, je 2.,3.a 4.miesto obsadené družstvami s 1-bodovým rozdielom. V jarnom kole budeme zvádzať ťažký boj o dve postupové miesta do baráže.

Mladšie žiačky po prehre v záverečnom kole v Senici museli odísť z tretieho miesta a zimujú na 4. priečke.

V súťaži sú aj mladšie dievčatá - v 4-kovom volejbale. Patrí im zatiaľ I. priečka, no budú mať veľa práce, aby ju v jarných turnajoch obhájili,nakoľko do záverečných postupových bojov idú iba prvé družstvá zo skupín a jeden z druhého miesta - s najlepším skóre..